call us : +30 23740 51631, 2
email us : reservations@hotel-dionysos.gr

Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα

Sailing Cruises Kassandra

Η θάλασσα της Χαλκιδικής υπόσχεται τοπία που κόβουν την ανάσα και μερικά από τα πιο καθαρά νερά της Ευρώπης.

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ιστιοπλοϊκού με την οικογένεια και τους φίλους σας σε μια κρουαζιέρα μόνο με εσάς και τον κυβερνήτη, σε ένα υπέροχο σκάφος που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα.

Αποδράστε τώρα κάπου μοναδικά !

Νιώστε τη μοναδική αίσθηση της ιστιοπλοΐας, εξερευνήστε απομακρυσμένες τοποθεσίες και αφήστε το πνεύμα σας να πετάξει στα ύψη στην ήρεμη και καταπραϋντική ομορφιά των ελληνικών παραλιών με φόντο το δάσος. Κάντε μια βουτιά στο τιρκουάζ νερό.

Το σκάφος φεύγει το πρωί για νησί Κέλυφος για μπάνιο. Ενώ απολαμβάνετε την ατμόσφαιρα ο επαγγελματίας καπετάνιος θα καθοδηγήσει το σκάφος στην εκπληκτική ακτογραμμή.

Συνεχίστε την κρουαζιέρα σας πλέοντας στα νησιά Σπαλαθρονήσια. Επισκεφθείτε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της χερσονήσου της Σιθωνίας Χαλκιδικής και φάτε φρέσκο ψάρι σε μια τοπική ταβέρνα.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και χαλάρωση στους διάσημους μυστικούς όρμους του Πόρτο Καράς. Οι περισσότερες από αυτές τις τοποθεσίες είναι απρόσιτες με αυτοκίνητο. Όταν ο άνεμος είναι ευνοϊκός, θα υπάρχει ιστιοπλοΐα στην πορεία της επιστροφής.

Ιστιοπλοϊκές Κρουαζιέρες στην Κασσάνδρα

Κάντε κράτηση online στον ιστότοπο του συνεργάτη
ή επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν μας

You might be interested in …

Κάντε Κράτηση Απευθείας σ’ εμάς