call us : +30 23740 51631, 2
email us : reservations@hotel-dionysos.gr

Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος

Mount Athos Cruise

Μια ημερήσια εκδρομή στο Άγιο Όρος είναι εντυπωσιακή. Τα βυζαντινά μνημεία του μοναστηριακού κράτους της Χαλκιδικής, που βρίσκεται στην τρίτη και ανατολική χερσόνησο της Χαλκιδικής, είναι παγκοσμίως γνωστά και κάνουν το ταξίδι στη Χαλκιδική να αξίζει τον κόπο.

Στις 9:30 το πρωί, επιβιβαζόμαστε στο παραδοσιακό πλοίο στο λιμάνι του Όρμου Παναγίας και ξεκινάμε για την βόλτα μας. Πρώτος σταθμός θα είναι η νότια κορυφή του Αγίου Όρους και το μοναστήρι του Αγίου Παύλου.

Για να δούμε άλλα 8 μοναστήρια από την κοντινότερη απόσταση που επιτρέπεται χωρίς να περάσουμε τα σύνορα του Αγίου Όρους, σαλπάρουμε κατά μήκος της ακτής με κατεύθυνση βόρεια.

Θα σταματήσουμε για περίπου μιάμιση ώρα είτε στο λιμάνι της Ουρανούπολης είτε στο κεντρικό λιμάνι της Αμμουλιανής (ανάλογα με την ημέρα) για να χαλαρώσετε και να πιείτε έναν καφέ, να φάτε μεσημεριανό σε ένα εστιατόριο της επιλογής σας ή απλά εξερευνήστε την περιοχή.

Ο τελευταίος μας σταθμός θα είναι ο Όρμος Παναγίας και θα έχετε την ευκαιρία να χορέψετε παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς με ζωντανή μουσική καθώς επιστρέφουμε.

Περίπου στις 17:30 θα έχουμε φτάσει στον τελικό προορισμό.

Εισιτήρια για την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος

Κάντε κράτηση online στον ιστότοπο του συνεργάτη
ή επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν μας

You might be interested in …

Κάντε Κράτηση Απευθείας σ’ εμάς