call us : +30 23740 51631, 2
email us : reservations@hotel-dionysos.gr

Τα πιο ινσταγκραμικά σημεία στη Χαλκιδική

The Most Instagrammable Spots in Halkidiki

Η Χαλκιδική είναι ένας θησαυρός από σημεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Instagram που περιμένουν να εξερευνηθούν και να απαθανατιστούν. Από μαρίνες και θέα στο βουνό μέχρι παραδοσιακά χωριά και παραλίες, ετοιμαστείτε να απαθανατίσετε την ομορφιά της Χαλκιδικής σε κάθε κάδρο.

Η Χαλκιδική είναι ένα κρυμμένο στολίδι. Με τα καθαρά νερά, τις εκπληκτικές παραλίες και τα παραδοσιακά χωριά της, δεν είναι περίεργο που η Χαλκιδική έχει γίνει δημοφιλής προορισμός για ταξιδιώτες που αναζητούν την τέλεια φωτογραφία στο Instagram.

Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τα πιο ινσταγκραμικά σημεία στη Χαλκιδική και γιατί αξίζει να τραβήξετε για το προφίλ σας.

1. Φάρος Ποσειδίου

Ο Φάρος Ποσείδι στην Κασσάνδρα δεν είναι απλώς ένας φάρος για τα πλοία, είναι ένας μαγνήτης του Instagram! Κατασκευάστηκε το 1864. Αποτυπώστε ανατολές, ηλιοβασιλέματα ή έναστρες νύχτες – κάθε γωνία είναι εκπληκτική. Εξερευνήστε κρυμμένους κολπίσκους σε κοντινή απόσταση.

2. Κέλυφος

Η Κέλυφος είναι ένα μικρό νησί λίγο έξω από τις ακτές της Κασσάνδρας. Οι ανέγγιχτες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά το κάνουν ένα ονειρεμένο μέρος για τους Instagrammers. Το μοναδικό σχήμα του νησιού, που μοιάζει με κέλυφος χελώνας, προσθέτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στις φωτογραφίες σας. Μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε την υποβρύχια φωτογραφική μηχανή σας για μερικές απίστευτες λήψεις στο βυθό.

3. Καβουρότρυπες

Το κρυμμένο στολίδι της Σιθωνίας, η παραλία Καβουρότρυπες με την τιρκουάζ μαγεία! Αφρώδης άμμος, εντυπωσιακοί σχηματισμοί βράχων και κρυστάλλινα νερά ζωγραφίζουν έναν παράδεισο που αξίζει το Insta. Με το παρατσούκλι “Orange Beach”, τα ζωντανά ηλιοβασιλέματα φλέγονται. Αναζητήστε σκιά κάτω από πεύκα, εξερευνήστε όρμους ή ψαρέψτε με αναπνευστήρα σε μυστικούς υποβρύχιους κόσμους.

4. Γλαρόκαβος

Η παραλία Γλαρόκαβος Κασσάνδρας ψιθυρίζει «χαλάρωση». Φανταστείτε απαλά κύματα να τυλίγονται με άμμο, πεύκα που προσφέρουν σκιά και κρυστάλλινα νερά που ψιθυρίζουν μυστικά. Επιλέξτε την ηλιοθεραπεία ή τα ζωντανά beach bar, με φόντο τον εκπληκτικό κόλπο. Αποτυπώστε στιγμές, νόστιμα θαλασσινά και χαλαρή ατμόσφαιρα.

5. Άφυτος

Αυτό το παραδοσιακό χωριό πρέπει να το επισκεφθείτε για τα γοητευτικά στενά δρομάκια, τις πολύχρωμες βουκαμβίλιες και τα πέτρινα σπίτια του. Βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα στον Τορωναίο Κόλπο, η Άφυτος προσφέρει απίστευτη πανοραμική θέα που είναι ιδανική για να τραβήξετε αυτή τη φωτογραφία που αξίζει το Instagram. Μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τα γραφικά καφέ του χωριού και τις φιλόξενες ταβέρνες για επιπλέον ευκαιρίες φωτογραφίας.

6. Κριαρίτσι

Η άμμος συναντά την τιρκουάζ ευδαιμονία στην παραλία Κριαρίτσι, την άγρια ομορφιά της Σιθωνίας! Αιχμαλωτίστε την τραχιά γοητεία των κρυμμένων κολπίσκων, των κρυστάλλινων νερών ιδανικών για κολύμβηση και ηλιοβασιλέματος που ζωγραφίζουν τον ουρανό. Εξερευνήστε κοντινά μέρη, απολαύστε την ελευθερία και νιώστε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας.

You might be interested in …

Κάντε Κράτηση Απευθείας σ’ εμάς